Selamat Datang
loading...

Pusat rekaan sehenti untuk semua usahawan & syarikat di Malaysia.

DDEC, Kreatif, Penjenamaan, Reka Bentuk Grafik, Usahawan

Peluang bagi usahawan luar bandar untuk memasarkan produk di pasaran premium, bermula dengan pasaran lapangan terbang antarabangsa Malaysia.

Kreatif

Appealing brand identity that resonates with flexibility for off-campus learners.

Kreatif

Sentuhan kreatif DDEC untuk membantu usahawan Malaysia menembusi sektor pasaran spesifik

DDEC, Kreatif, Penjenamaan, Reka Bentuk Peruncitan, Usahawan

When you visit a foreign country or place, you are likely to be tempted to experience as much local culture as you can.

DDEC, Kreatif, Reka Bentuk Peruncitan, Usahawan

What would you expect when you are presented with a brand that looks and feels like a global brand? First and foremost, you won’t have the slightest inkling that it could be a local brand.

Kreatif, Usahawan

Dianugerahkan sebagai penyedia perkhidmatan reka bentuk menyeluruh oleh Bumiputera BestBrands Awards 2022.

Kenali Malaysia Design Development Centre (DDEC)

Ditubuhkan pada tahun 2007, DDEC adalah pusat sehenti reka bentuk pilihan usahawan Malaysia. Sehingga kini, DDEC telah banyak membantu usahawan Malaysia memperkukuhkan imej syarikat serta produk dan perkhidmatan yang ditawarkan, melalui pelbagai solusi kreatif.

36,000

USAHAWAN MALAYSIA YANG TELAH DIBANTU DDEC

Teras Perkhidmatan DDEC

Pembangunan Usahawan

Pembangunan Usahawan

Bagi menyahut keperluan usahawan Malaysia, DDEC menawarkan perkhidmatan pembangunan usahawan dari aspek latihan dan asas penjenamaan, program kolaborasi serta manfaat reka bentuk melalui dana usahawan.

Pembangunan Jenama

Pembangunan Jenama

Bersama pakar penjenamaan DDEC, jenama anda akan disesuaikan dengan matlamat asal serta sasaran pasaran. Ini supaya persepsi jenama anda dapat berhubung dengan tepat dengan sasaran pengguna di luar sana.

KENAPA pilih
DDEC

Dengan 14 tahun pengalaman dalam industri dan barisan pereka berpengalaman dari pelbagai bidang, DDEC menawarkan pengalaman reka bentuk yang dinamik, inovatif dan lestari untuk pelanggan kami dari pelbagai sektor, melalui solusi kreatif yang lengkap. Malah, DDEC adalah pusat sehenti reka bentuk terpilih dalam kalangan usahawan Malaysia untuk ke peringkat yang lebih tinggi.

Apa Kata Pelanggan DDEC

"Saya ingin merakamkan ucapan ribuan terima kasih atas bantuan sepenuh rekaan bentuk pembungkusan kami dari kumpulan DDEC. Dalam proses reka bentuk, pihak DDEC banyak memberi idea bernas dan kebebasan menyunting mengikut ketetapan kami. Diharap kita semua dapat bekerjasama lagi dimasa akan datang. TERIMA KASIH."

Madam Yo Bee Kiow
Pengasas & Pengarah Urusan Ever Delicious

"NUHA memang cerewet. NUHA nak yang terbaik dan berilham. NUHA ingin elemen dan jiwa Minimalist Scandinavian dan Brand Story dalam design NUHA. Alhamdulilah, DDEC berjaya merealisasikan impian NUHA. NUHA sangat berpuas hati dengan final touch DDEC. This is NUHA. Inikalilah! NUHA yakin akan Fly High!"

Mohd Faris Bin Abdul Salim
Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif Nuha Food Sdn. Bhd.

"Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak DDEC kerana membantu kami dalam menaiktaraf pembungkusan kami. Walaupun semua perbincangan terpaksa dibuat secara talian, pihak DDEC dapat merancang setiap proses dengan teliti dan hasil kerja yang professional walaupun dalam masa yang singkat. Kami amat teruja untuk berkerjasama dengan pihak DDEC lagi."

Mr. Kenneth
Pengarah Kilang Rempah Ratus Asli

"Bekerjasama dengan DDEC adalah satu peluang baik. Mereka syarikat yang berpengalaman, berpotensi serta memberi permodenan dalam rekabentuk pembungkusan, pelabelan & penjenamaan produk. Hasil kerja yang diilhamkan memberi impak positif kepada pihak pelanggan/usahawan, mudah guna, moden, kreatif & menarik. Terima Kasih DDEC."

Puan Mudirah Ahmad
Ketua Unit Pembangunan Usahawan,
Pejabat Risda Negeri Johor

"We had first, engaged with DDEC when setting up the Takex Malaysia business chapter and continue to work together in preparing our product branding initiatives. DDEC also assisted us tremendously in the preparation and setting up of our exhibition booths in Malaysia and Singapore trade shows. They are very supportive and we surely hope there will be more opportunities where we could work with together in the future."

Encik Azmil Azman
Director, TAKEXCO Malaysia Sdn. Bhd.

"Kreativiti DDEC dalam menghasilkan pelbagai rekabentuk dan pembungkusan produk Usahawan Johor membantu meningkatkan tahap penjenamaan dan pemasaran serta membantu usahawan menguasai pemasaran menerusi media sosial selain sentiasa melaksanakan penambahbaikan selari dengan lonjakan arus digital yang memerlukan pembaharuan dan penciptaan baru."

Encik Azizi Noor Fizi Bin Jamion
Ketua Unit Pengurusan Program,
Komunikasi Strategik & Perniagaan,
Perbadanan Usahawan Johor (PUJB)
VIEW
CLOSE