Selamat Datang
loading...

DDEC Sebagai Solusi Reka Bentuk Terbaik

Setelah beberapa tahun berada dalam industri reka bentuk, DDEC akhirnya menempa nama di BrandLaureate 2022. Sememangnya DDEC punyai kekuatan, identiti dan keunikannya tersendiri.

Pusat Pembangunan Reka Bentuk Malaysia (DDEC) memenangi Anugerah Jenama Terbaik Bumiputera untuk kategori Perkhidmatan – Penyelesaian Reka Bentuk, daripada The BrandLaureate 2022. Ini adalah kali pertama DDEC memenangi anugerah berprestij itu sepanjang tahun penubuhannya. Dengan pengiktirafan tersebut, DDEC turut berharap akan terus berjaya dalam usaha masa hadapannya. Acara berprestij itu berlangsung di The Majestic Hotel Kuala Lumpur pada 24 Februari 2022.

Reka bentuk adalah penting dalam kehidupan seharian kita. Seringkali, kita mengambil mudah bahawa beberapa perkara adalah seadanya. Tetapi, walaupun butiran terkecil boleh menimbulkan masalah, di situlah penyelesaian reka bentuk boleh jadi penyelamat situasi kritikal. Mereka bentuk lebih bukan sekadar cantik. Mereka, tanpa ragu-ragu, satu proses yang memerlukan tahap pemikiran kritis yang lebih tinggi untuk memperbaiki keadaan atau hasil. Apa yang menjadikan reka bentuk luar biasa ialah apabila hasilnya membangkitkan perspektif baharu. Penyelesaian biasanya direka untuk mengisi jurang masalah atau permintaan. Tetapi dengan DDEC, penyelesaian reka bentuk disesuaikan untuk memenuhi keperluan dan keinginan setiap pelanggan. Pelanggan kami ialah PKS yang menginginkan produk dan penjenamaan mereka menarik dan setanding dengan jenama terkenal di pasaran.

Reka Bentuk Untuk Perniagaan

DDEC bertujuan untuk menjadi pusat reka bentuk pilihan sehenti untuk usahawan Malaysia. Sama ada untuk jenama tempatan yang terkenal atau baharu di serantau jiran, yakinlah bahawa kami boleh memenuhi keperluan setiap pelanggan. Dalam dunia reka bentuk, kami sentiasa mencari idea untuk menambah baik trend semasa di Malaysia. Sumber inspirasi kami boleh datang dari mana-mana sahaja, tetapi kami sentiasa diilhamkan oleh warisan dan budaya Malaysia yang kaya.

Walaupun inspirasi kami adalah tempatan, kami sentiasa melihat ke arah aliran inovatif dari seluruh dunia untuk dimasukkan ke dalam keperluan pelanggan kami. Kebanyakan pelanggan kami, jika tidak semua, sebulat suara bersetuju dengan sentuhan reka bentuk kreatif DDEC ke dalam penjenamaan mereka, ia memberikan keyakinan yang dipertingkatkan untuk produk mereka bersaing dalam pasaran.

Di DDEC, kekuatan kami terletak pada faktor “triple X”. Kepakaran, pendedahan dan pengalaman pekerja kami tidak terkira banyaknya, mereka semua bersatu untuk menjayakan setiap projek. Kepuasan pelanggan kami adalah faktor pendorong untuk kami terus memberikan yang terbaik bagi memastikan pelanggan kami menjadi versi diri mereka yang lebih baik melalui jenama dan reka bentuk pembungkusan produk mereka.

DDEC Sebagai Solusi Reka Bentuk Terbaik

Pusat Reka Bentuk Sehenti

Selain memenangi anugerah itu, DDEC diberi mandat untuk membantu usahawan Malaysia dari semua saiz untuk membantu membangunkan jenama dan pembungkusan produk mereka untuk mendapat bahagian yang saksama dalam pasaran, dan bersaing dengan jenama terkenal. Ia juga pernah berpeluang mereka bentuk jenama SimplySiti, milik Dato’ Siti Nurhaliza pada peringkat awal.

Rangkaian perkhidmatan penyelesaian reka bentuk yang komprehensif menjadikan DDEC unik. Daripada pemadanan perniagaan kepada pandangan pasaran kepada pembangunan dan reka bentuk jenama kepada grafik, digital, perkhidmatan fotografi dan pengurusan acara di bawah satu bumbung, tidak hairanlah DDEC menjadi pusat reka bentuk pilihan untuk perniagaan Malaysia.

Cukuplah kami berkata-kata, sekiranya anda memerlukan mana-mana perkhidmatan ini, anda boleh melayari laman web kami di www.ddec.my atau ikuti kami di Facebook dan Instagram dan cari ddecmalaysia. Atau lebih baik lagi, anda boleh teruskan bertanya kepada kami melalui Whatsapp di 019-222 3300 dan wakil khidmat pelanggan kami akan membantu anda dengan penuh perhatian.

Berminat Untuk Mendapatkan Perkhidmatan DDEC?

Share with:

No Comments

Leave A Comment

VIEW
CLOSE